torstai 27. lokakuuta 2011

Arteklaanilaiset OsuuskuntaMyrskyssä Ikaalisissa


Tänään 27.10.2011 Arteklaanin hallituksen jäseniä 4 oli OsuuskuntaMyrskyssä Ikaalisissa Oma tuvalla .
Päivän ohjelma koostui seuraavasti (kopio emailiini tulleesta ohjelmasta ).

Hei!

Tervetuloa Omalle Tuvalle myrskyämään!

Puhelimessa lupasin vielä lähettää tietoa ohjelmasta.
Luvassa on
* Open Show-esittelyjä oppilaitosten osuuskunnilta
* yrittäjätarinoita tiimiakatemialaisilta
* musiikkiesitys
* sekä erityisesti paljon ryhmissä ajatusten vaihtoa ja keskustelua osuuskuntateeman ympärillä. Workshopeissa on valmiita teemoja ja voit miettiä myös itse, mistä aiheesta haluat jutella.

Päivän ohjelma alkaa kello 10 ja kotia kohti lähdetään kello 15.

Huomiseen!
terveisin

OsuuskuntaMYRSKY
TOY-hanke

Niina Riikka Ylönen

aktivaattori
* graafinen suunnittelu
* tapahtumatuotanto
* Sparrinki

Päivän aluksi musiikkiesityksiä, vauhdikkaita esittelyjä keitä olemme ja mistä tulemme,tämä oli yksi niistä esityksistä, joka varmaan jäi parhaiten mieleen, vauhdilla ja hauskasti toteuteuttu  Sielun Veljien Säkenöivä voima


 Sen jälkeen olikin vuorossa Workshopit . Hakeuduimme kaikki neljä Arteklaanilaista samaan Workshoppiin, vilkasta keskustelua osuuskuntalaisuudesta, siitä miten kehittää osuuskuntatoimintaa, onnistumisista, epäonnistumisista, erilaisuuden sietämisestä oppilaitoksissa. Paljon asiaa joka jäi mieleen muhimaan, kasvamaan, ja kehittymään omaa Osuuskuntaamme varten.

Kuviakin napsittiin melkoinen joukko,onneksi muistettiin kamera ,ja Jenna kuvasi puhelimen kameralla.Tässä kuvista muutamia :

 Päivän musiikkiesityksistä kuvaa , upeaäänisiä laulajia kaikki .
Korkeen Riku,eli meidän Osuuskunnan rahastonhoitaja, Salmelan Jenna,meidän sihteeri, ja Laalon Niko,kuvassa viimeisenä, mutta ei suinkaan rooliltaan Osuuskunnassa vähäisimpänä. Pj itse koitti hääriä kamerankin kanssa minkä ehti .

Lopputunnelmia, kuvina, teksteinä, lauluna . Workshopit 2 kpl ohi,niiden saldo koottu yhteen.  Antoisat keskustelut käyty, mietitty miten kehittää ja kehittyä itse osuuskuntalaisena .

Parasta antia oli varmaankin se, että keskusteluissa Workshops kakkosessa mietimme osuuskuntalaisuutta yli rajojen, eli,miksei voitaisi toteuttaa ideaa  , esim. vaatetuspuoli suunnittelee korut , jotka me koru-ja metallipuolen opiskelijat toteutetaan,  ja miksi ei me metallissa voitaisi suunnitella vaikka vaatteita .Osaaminen, joka kannattaa hyödyntää, ja madaltaa rajoja niin että saadaan toimivaa yhteistyötä ja huomataan että osuuskuntatoiminta on huippujuttu, ja siitä vielä maksetaan palkkaakin . Siis ihan oikeaa työntekoa suomeksi sanottuna .

Kaikenkaikkiaan, päivä oli mukava, ja antoi pohtimisen aihetta monessa asiassa, tästä on hyvä Arteklaanin jatkaa eteenpäin, kehitellen uusia toimintatapoja,etsiä  uusia tuulia, ja mennä ennenkaikkea eteenpäin aktiivisena ja vireänä Osuuskuntana.

t. Tuija /  Arteklaanin hallituksen pj

1 kommentti:

  1. Vau. Hyvää pohdintaa, josta syntyi itsellekin jälleen uusia ideoita. Kiitoksia.

    VastaaPoista