torstai 20. joulukuuta 2012

Tiedote uudesta hallituksesta


Osuuskunta Arteklaanin uusi hallitus


JavieraMarchant Aedo (Koru- ja metalli), hallituksen puheenjohtaja
Riku Leivaara (Puu)
Anna-Maija Nuppola (Puu)

Liittyminen Arteklaanin jäseneksi (ja miksi se kannattaa)


Osuuskunta Arteklaanin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa PIRKOn (ja vuodesta 2013 eteenpäin TREDUn) oppilas. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä oheisen jäsenhakemuslomakkeen sekä maksamalla osuusmaksun (20€) osuuskunnan tilille. Osuusmaksu palautetaan jäsenyyden päätyttyä tai viimeistään vuosi siitä päivästä, kun oppilas on valmistunut koulusta.
Liittyminen kannattaa! Osuuskunnan jäsenenä voit mm. käyttömaksun maksamalla saada oikeuden työskennellä koulun tiloissa ja koulun laitteilla iltaisin sekä ottaa vastaan tilaustöitä ja saada niistä osuuskunnan kautta palkan.  Mikäli iltatyöskentely kiinnostaa, ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan: yhteystiedot löytyvät tästä tiedotteesta.
Lisäksi osuuskunnassa aktiivisesti toimiminen antaa hyvää harjoitusta tulevaisuutta ajatellen: moni alojemme osaaja saa pääasiallisen elantonsa yksityisyrittäjänä tai jonkun toisen osuuskunnan kautta.
Osuuskunta on myös jäsentensä näköinen – liittymällä ja toimimalla osuuskunnassa voit vaikuttaa toimintaan ja tuloksiin. Ota rohkeasti yhteyttä! Mitään aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, tarkoitus on yhdessä oppia uutta!

Osuuskunta Arteklaanin yhteystiedot


Osuuskuntaan saa parhaiten yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen arteklaani.lempaala@gmail.com.
Hätätapauksissa voit myös ottaa yhteyttä suoraan hallituksen puheenjohtajaan osoitteeseen welukontu@gmail.com.

Hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta 2013 Osuuskunta Arteklaanin puolesta toivottaa
Javiera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti